Остра критика към управляващите отправи шефът на ДПС Мустафа Карадайъ.Той ги

...
Остра критика към управляващите отправи шефът на ДПС Мустафа Карадайъ.Той ги
Коментари Харесай

Карадайъ: Управляващите са неспособни, само се оправдават

Остра рецензия към ръководещите насочи шефът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той ги прикани да се заемат с действителните проблеми, а не да вършат опити за похищение на вниманието. Коментарът му пристигна откакто президентът Румен Радев сподели, че към този момент не е време за разбори от страна на изпълнителната власт.

„ Живеем във време на доста рецесии - коронавирус рецесия, здравна рецесия, обществена, икономическа. Всеки ден цените порастват, виждаме каква е инфлацията, хората обедняват и в тази обстановка този кръг и прокситата на този кръг се пробват да отвличат вниманието от тяхната некадърност да се оправят с рецесиите, а хората имат упования “, сподели Карадайъ, предадед през днешния ден.бг.

Според него тези рецесии би трябвало да се вземат решение през днешния ден и оправдаванията, че проучват и някой различен им е отговорен след 9 месеца във властта към този момент не вървят.

„ Не могат да се оправдават с това, че са държавното управление е на месец, те бяха и в двата служебни кабинета и в постоянни кабинет “, уточни водачът на Движение за права и свободи.

По думите му същинските проблеми са хората са цената на тока, на храните.

„ Чакат се незабавни решения, с цел да няма банкрути и в тази обстановка ние сме светители на избрана лична фиксация на този кръг, която те назовават промени. Те единствено приказват за промени, а дейните дейности ги няма. Крайно време е изпълнителната власт и Народно събрание да се ангажират с действителните проблемите на хората, различно хората ще са прави да подлагат на критика и изпълнителната власт, и Народното събрание “, заключи Карадайъ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР